Deljene stavne kvote

Zgodi se, da ste vrnili svojo prvo stavo in dobiček. Športne stavnice postavljajo priložnost, osredotočeno na različne točke, skupaj s splošno uspešnostjo ekipe ali profesionalca, ranami in vašimi vremenskimi vplivi. Možnosti so prilagojene tako, da vam pomagajo zrcaliti možnosti za določeno korist, ki se dogaja v prikazovalnem občutku.

  • Hudiča, “ostri” igralci stav ustvarijo zaključek, da so profesionalci.
  • Ponovno iščete +veliko priložnosti, ko je igranje iger na srečo za ligo NBA težko, vendar lahko zaradi območij terminskih iger na srečo.
  • Na primer, igrate baseball, košarko in športe, kot je UFC, se nagibate k možnostim valutnega razpona, medtem ko so možnosti za zahodnoevropske dejavnosti pogosteje podane zaradi kvantitativne možnosti.
  • Uporabimo zgleden primer Manchester Joined proti Tottenhamu v igrah visoke kategorije.
  • Če si ogledate primer nižje od, si lahko ogledate, da so Los Angeles Lakers podložniki na tekmi LA Lakers @ Denver Nuggets.

Ko so vaše frakcijske možnosti visoke, očitne “4 proti ena”, ko so verbalizirane, so običajno sestavljene, medtem ko je cuatro/1 drugače 4-1. Za mnoge, ki izberejo 1 $ za svojo igro s to priložnostjo, boste ne glede stave-sportne.com adresu na to, ali napada, osvojili 4 $ poleg 1 $ iz svojega edinstvenega deleža. Kljub temu, da vse športne stavnice s sedežem v ameriški možnosti, je to zagotovo najpogosteje uporabljena vrsta priložnosti v športnih stavnicah tako kot na svetu. Posebne športne stavnice imajo nastavitev, kjer lahko izberete, kje so kvote dejansko prikazane. Razumevanje, kakšno vrsto donosa lahko to pomeni, je izvedeno zgolj zaradi množenja njihove stave s kvotami, tako da se prišteje tudi vaša prva izbira. Znotraj analogije, nova vprašanja, ki dajejo izbiro, mi osebno dajejo naravnost nazaj precej kot denarna linija, ki temelji na določeni izbiri, ki jo postavimo.

Kaj so izboljšane možnosti?

Lahko ustvarite denar za skoraj športne stave, na primer za NBA, NFL, MLB, UFC, NASCAR, tenis, nogomet itd. Ker izbirate igralca ali skupino za dobitke, vam je ponujeno dokazovanje možnosti in ta stranka ima prednost, da vam pomaga zmagati na podlagi prejšnje študije. Za mnoge, ki izberejo 100 $ v vaš Okolju prijazen zaliv pri možnosti denarne linije +150 plus Packers zaslužijo spletno igro, bi zaslužili 150 $, če bi imeli celotno provizijo od 250 $. Toda če izberete 100 $ na denarni liniji Rams -110 in morda zmagate v Los Angelesu, bi zaslužili 90,91 $, če bi imeli skupaj 190,91 $.

Skupaj z razlago minus možnosti

betting trends forum 2017

Če je atletika dobro znana in privablja veliko stavnikov, je možnost svežega igranja tukaj morda višja v primerjavi z možnostmi, da imate dejavnost, ki ni ena izmed več priljubljenih. Na primer, v športu lahko kupite res velike dobitke, če ste dobro zakoreninjeni v tej zabavi. Seveda se lahko povsem nova možnost iger na srečo, da imate določen občutek, razlikuje zaradi nepredvidenih točk, kot so poškodbe, ki vam pomagajo pri novem igralcu, podnebje in drugo.

Kvote za igre na srečo Pogosta vprašanja

Kadar koli so možnosti visoke, se prikažejo ikone bonusa (+) ali minusa (–) z loti.Na primer, +200 pomeni znesek, ki ga igralec dobi, ko izbere 100 $. Če bo vaša izbira delovala, bo igralec zagotovo prejel celotno plačilo od 300 $ (200 $ internetnega denarja, 100 $ začetnega deleža). Namesto tega nova športna stavnica spremeni sveže postavke, ki imajo razpon stav, kar obema skupnostima zagotavlja enake možnosti za zmago. Svežim favoritom se daje odbitek stran od stvari, saj slabši dobijo roko pomoči s povečanjem podrobnosti.

Kaj moram storiti, če so kvote navedene v decimalki in vedno igram z ulomki?

Zabavajte se z vsemi našimi analogijami med medvedi in Colti: če stavitelec verjame, da Indianapolis nagiba k razstrelitvi Chicaga, bosta izboljšala namen, tako da bodo Colti poskusili -6,5 in to je popolnoma nov razpon, ki ga boste odšteli do +180. Popolnoma nov, potem hazarder odstopa od popolnoma novega razdelka, ki ga daje oddsmaker, bolj ekstremne možnosti dobi. To je poleg izbire, da vplivate na več/pod AKA “skupne vrednosti”, ki so zaradi športnih stav približno enake.

Možnost je provizija absolutne stave

ice hockey betting

To pomeni, da je favorit nižji znesek, saj lahko slabši dobi boljšo možnost. Zahodna priložnost vam pove, v kolikšni meri bi zmagali, ko bi stavili 100 $ na izid. Deluje na primer katalog, v katerem večje kot so možnosti, popolnoma nov ni tako verjetno, da bi stava zaslužila. Ostalih 5 ¢ je sok športne stavnice, vi pa pomeni, da bodo zaslužili ne glede na rezultat. Stavnica upravlja oceniti možnosti za pridobitev heads-up od tudi, ali +sto.